Buffl blog

3 misverstanden over BUFFL

3 misverstanden over BUFFL

3 misverstanden over BUFFL
En uitleg hoe het écht zit

Nog niet zeker of je kiest voor een BUFFL-interieur? Dat kan. Als je maar niet twijfelt om één van de redenen hieronder. Want dat zijn allemaal misverstanden die we graag voor eens en voor altijd uit de weg ruimen.  

  1. ‘Een BUFFL-interieur zal wel heel duur zijn.’

Tja, wat is duur. Wij leveren maatwerk, dat grotendeels met de hand wordt gemaakt. Dus ja, daar hangt een prijskaartje aan. Maar als je ons vergelijkt met anderen, zitten we qua prijs ergens onder in de middenmoot. En prijs zegt lang niet alles. Hobbyisten in hun schuurtje zijn vast en zeker goedkoper. Maar vergelijk je dan ook even het resultaat? Bij BUFFL staan we voor kwaliteit. Professioneel geschoolde customizers werken met de beste materialen, via een zorgvuldig gecoördineerd proces. Daardoor weet je zeker dat alles klopt, en jij hét interieur krijgt dat je wil. En goed om te weten: je hoeft natuurlijk niet meteen te gaan voor een compleet interieur. Ook met een nieuwe set gordijnen geef jij je interieur al een vleugje BUFFL. En die heb je al vanaf € 650,- in onze webshop.

  1. ‘Een nieuw interieur plaatsen, dat is toch zo gebeurd?’

Een cabine is niet groot. Toch zit er heel veel werk in het vervangen van een interieur. Veel meer dan je denkt. Jouw wagen wordt helemaal leeg getrokken. We raken alles aan. En customizen de meeste onderdelen met de hand. Dat doen we elke dag, dus dat vinden we niet spannend. Maar het is wel veel werk. Je kunt een stoel niet terugzetten als de vloer er nog niet inligt. En die moet eerst geborduurd worden. Terwijl er kabels voor de elektro getrokken worden. Kortom: alles hangt met elkaar samen. En een achterwand plaatsen hebben we al duizenden keren gedaan. Maar elke achterwand die we doen is uniek. Met een eigen logo, eigen kleuren, vlak of gestikt. Dat is mooi. Dat is wat je wil. Maar het maken ervan kost…tijd!

  1. ‘Dus ik ben mijn auto superlang kwijt?’

Nee, absoluut niet. Jij profiteert van onze uitstekende werkvoorbereiding. Omdat we aan de voorkant precies op papier zetten hoe jij je interieur wil hebben, kunnen wij al heel snel aan de slag. Vóór jij jouw auto komt brengen, hebben wij al volop geregeld, besteld en gemaakt. Gordijnen, stoelen, logo’s: het ligt allemaal klaar om ingebouwd te worden als jij bij ons de plek op komt rijden. Zodat jij jouw auto zo kort mogelijk hoeft te missen. Laten we zeggen: maximaal 2 weken voor een gemiddeld interieur. Valt best mee, toch? En natuurlijk overleggen we over een moment dat voor ons én voor jou goed uitkomt. Daar komen we samen altijd uit.

Conclusie? Geen reden meer om te twijfelen over een truckinterieur van BUFFL! Dus neem meteen een kijkje op onze vernieuwde website voor meer informatie.