Buffl blog

Blik op BUFFL met Twan Bierings

BUFFL-minded? Dat is hij absoluut. Maar zijn chauffeurs eigenlijk nóg meer. En tevreden chauffeurs zijn tevreden werknemers. Dat ziet Twan Bierings uit Maarheeze goed. Daarom bouwde BUFFL al meer dan tien interieurs in opdracht van Twan Bierings Transport BV. Tijd voor een goed gesprek!

 

Wat is het verhaal achter Twan Bierings en BUFFL?

Twan Bierings Transport BV startte bijna zeventien jaar geleden, met één truck. Inmiddels hebben we een wagenpark van 29 voertuigen en zijn we specialist in exceptioneel transport. We hebben 29 eigen chauffeurs in dienst. Stuk voor stuk goede jongens die hard werken. Ze zijn vaak de hele week van huis, dus ik wil ze met een leuke auto op pad sturen. Hoe die eruit ziet? Daar hebben ze zelf inspraak in. Ik zit regelmatig met chauffeurs aan tafel om hun wensen te bespreken. Maar wat nog beter werkt: ‘Ga naar BUFFL en regel het maar!’

 

Waarom kies je voor BUFFL?

De kwaliteit is dik in orde. Gewoon 100% goed. Daarnaast werken er fijne mensen die prima service leveren en open communiceren. Onze chauffeurs weten bij wie ze moeten zijn en regelen alles zelf. Ik krijg alleen een mailtje met de offerte, die in de meeste gevallen meteen goed is. Dat kost mij dus weinig tijd, en iedereen is blij. Onze chauffeurs met een auto die helemaal naar hun eigen wensen is gemaakt. En ik omdat ik daardoor tevreden werknemers heb.

 

Wat is de meest bijzondere auto die BUFFL voor jullie heeft gemaakt?

Wij sturen al onze chauffeurs goed uitgerust op pad. Dus in een auto met een magnetron, koffiezetapparaat, standairco en prima muziekinstallatie. Daarnaast geven onze jongens vaak een eigen draai aan hun interieur. Zoals Kjelt. Hij bedacht een truck compleet in Viking-stijl. Die is wel écht bijzonder. De reacties zijn geweldig. Hij wordt onderweg regelmatig gespot, en collega’s spreken hem op de parking aan. Maar het mooiste is dat Kjelt zelf elke dag enorm geniet van zijn auto.

 

Wat is jouw gouden tip voor BUFFL?

Ik heb weinig verbeterpunten. Natuurlijk is wel eens iets, maar dat lost BUFFL altijd meteen netjes op. Een enkele keer is een auto net iets later klaar dan afgesproken, maar daar heb ik alle begrip voor. Het blijft handwerk, en ik heb liever dat dat goed gebeurt dan dat het haastwerk wordt. Een tip? Misschien kan BUFFL komende zomer een BUFFL-weekend organiseren. Voor chauffeurs met een BUFFL-interieur. Mooie trucks, samen een biertje drinken: dat wordt vast een succes!