Buffl blog

BUFFL op z’n Gronings: “Gewoon prachtig mooi.”

Smeding BUFFL Scania

Smeding BV in Leek is één van de grootste gashandels in Noord-Nederland. Het bedrijf bestaat sinds 1928, en wordt tegenwoordig geleid door vader Smeding en zoons Rob en Thom. Nuchtere Groningers én truckliefhebbers. Hun zes vrachtwagens staan er piekfijn bij, met de twee nieuwe Scania’s R520 V8 van Rob en Thom als paradepaardjes. Want zij kregen een make-over bij BUFFL Customizers. Wij vroegen Rob naar zijn ervaring.

Hoe kwamen jullie vanuit Groningen helemaal in Brabant terecht?
We kenden BUFFL van social media. En een kameraad van ons werkt bij Van Triest Veevoeders. Hij had zijn auto laten doen bij BUFFL en het resultaat zag er prima uit. Ook vertelde hij over de service en de eerlijke prijzen. Toen waren we eigenlijk meteen overtuigd. We zijn niet meer bij een ander gaan kijken. Goed is goed. Beter hoeft dan niet.

Hoe verliep het eerste contact met BUFFL?
Heel makkelijk. We zijn eerst langsgegaan om wat auto’s te bekijken en te overleggen met Dustin, de ontwerper. Die vertelde dat ze bij BUFFL 3 tot 4 auto’s in de week een nieuw interieur geven. Dat gaf meteen vertrouwen. Vervolgens kregen we van Dustin goed advies over kleurencombinaties en de voordelen van verschillende soorten stof. Wij wilden een interieur waar we lange tijd mee vooruit zouden kunnen. Geen spul dat na een paar jaar naar beneden komt. Het advies van een specialist als Dustin hielp daar erg bij, want voor ons was alles nieuw.

 “Als het niet goed is, dan zeggen we het ook.”

Hoe vind je het eindresultaat?
Ik had het nieuwe BUFFL-interieur in de auto van mijn broer Thom al gezien, toen ik mijn eigen Scania ophaalde. Daarom was ik niet compleet verrast, maar tevreden ben ik absoluut. Het resultaat is heel stijlvol. Gewoon mooi. Klaar. En dat bedoel ik echt als compliment. Als het niet goed is, dan zeggen we het ook. We hebben nog een mooi feestje gehouden toen allebei de auto’s af waren, een soort onthulling. De reacties van onze kameraden waren ook alleen maar positief. Iedereen vond het prachtig mooi.

Heb je nog tips voor BUFFL?
Nee, eigenlijk niet. De mensen bij BUFFL zijn heel flexibel. Eerst zouden we de auto’s van Thom en mij tegelijk brengen, maar de aflevering werd door Scania een paar keer uitgesteld. Dus ik heb een paar keer naar Renske moeten bellen om de planning aan te passen. Op een gegeven moment schaamde ik me gewoon om wéér te bellen, maar ze loste het steeds perfect op. Heel aardig en soepel. Dat viel me 100% mee.

Wil jij ook een nieuw interieur in jouw truck? Maatwerk, voor een eerlijke prijs?

Bel BUFFL, via 0486 – 725 067.