Buffl blog

Geen groot budget. Wel een BUFFL.

Albers BUFFL truck

Dat je géén grote zak geld mee hoeft te brengen als je wél een BUFFL wilt rijden, bewijst Kevin van ’t Leengoed. Deze trotse chauffeur van Albers BV uit Landhorst gaf de cabine van zijn Volvo FH5 een uniek BUFFL-look. Met aanpassingen die prima pasten binnen zijn budget.

Kevin, wat was voor jou de reden om naar BUFFL te gaan?
Ik heb pas een nieuwe Volvo FH5 en wilde de cabine net iets extra’s geven. BUFFL is maar tien minuten rijden van mijn huis en ik dacht: ‘Het is nu of nooit!’ Ik belde en kon meteen op zaterdag langskomen. Ideaal, want ik ben natuurlijk de hele week van huis.

Wat heeft BUFFL gedaan aan je truck?
Ik houd van harde muziek, dus ze hebben een subwoofer geplaatst en de boxen tegen de achterwand vervangen door zwaardere exemplaren. Verder zijn de kasten voor- en achterin bekleed, met led-lampjes in het leer. Plus twee extra lampen in de hemel. Eerder had ik een DAF dus ik ben gewend aan fel licht in de cabine, vandaar. En ik heb een stoelverlager gekregen, zodat ik met luchtvering kan rijden. Ik wilde het klein houden, want geld ligt natuurlijk niet voor het oprapen. Maar uiteindelijk kwam ik ruim binnen mijn budget uit, waardoor ik ook nog een lichtbak kon toevoegen. Super!

“Voor kwaliteit betaal ik graag! En bij BUFFL hield ik zelfs nog geld over.”

Hoe lang is je auto weggeweest?
Vijf werkdagen. Eigenlijk zouden dat drie dagen zijn. Maar er kwam bij BUFFL een spoedklus tussendoor en ik had toch een week vakantie genomen. Dus in overleg met Renske vond ik vijf dagen geen probleem. Sowieso fijn dat Renske je vaste contactpersoon is. Na de oplevering merkte ik dat er iets kleins misgegaan was: de trekkabel waarmee je het zijvak openmaakt was onder het leer blijven liggen. Ik belde Renske en kon meteen langskomen wanneer het mij uitkwam. En toen was het binnen 5 minuten opgelost.

Heb je nog een advies voor anderen die twijfelen over BUFFL?
Gewoon gaan! Ga met één van de truck customizers om tafel en bespreek je wensen. Dan kom je er sowieso samen uit. Ik heb met Dustin overlegd en dat was heel prettig. Bij BUFFL ben je een mens, en geen nummertje. Ze weten wie je bent en kennen je verhaal, dat is fijn. Wie weet sta ik zelf binnenkort nog een keer op de stoep om mijn hele cabine te laten doen. Als ik een iets grotere zak met geld bij elkaar heb!

Overleggen over het customizen van jouw truck? Ook met een klein(er) budget? Bel Renske via 06 31 79 45 15 of mail naar renske.vheck@buffl.nl.