Truckstyling

Een uniek interieur en exterieur voor jouw truck

CUSTOMIZE JOUW TRUCK

Bij BUFFL maken we van jouw truck een kunstwerk op wielen. Van binnenkant tot buitenkant, waarbij elk detail telt. Kies jouw materialen en kleuren voor de bekleding van hemel, zijhemels, achter- en zijwanden of je bed. Afgewerkt met knopen, logo’s en stiksels en aangevuld met sfeervolle LED-verlichting. Vloermatten, motortunnels, kasten: alles wordt op maat gemaakt. Want jij verdient alleen het beste. Jouw truck, jouw thuis.

Jij brengt jouw Scania, MAN, Volvo, Mercedes, DAF of Iveco. Wij maken er een BUFFL van. Van binnen én van buiten. Jouw wensen vertalen we naar een digitaal ontwerp. Zitten we op één lijn? Dan starten we op korte termijn met het customizen van jouw truck. En ben je vaak binnen maximaal 2 weken weer onderweg, in een uniek exemplaar.

Jouw truck mag gezien worden. Met een unieke uitstraling van buiten, nét even anders dan de rest. Wij zorgen voor opvallende verlichting, een stoere grill, uniek stickerwerk en op maat gemaakte details. Precies zoals jij in je hoofd hebt, maar dan nóg mooier. Ben je klaar voor de jaloerse blikken onderweg?

Meer weten over BUFFL?

Stel je vraag.

BUFFL Customizer logo contactformulier

Meteen een offerte?

BUFFL offerte aanvragen
Whatsapp BUFFL Customizers

Check onze socials

TikTok logo
MAN logo grayscale
Mercedes logo grayscale
Volvo logo grayscale
Scania logo grayscale