Buffl blog

5 onmisbare onderhoudstips uit de BUFFL-stal

BUFFL onderhoudstips voor jouw truck

Ook zo trots op jouw (kunst)leren BUFFL-interieur? Dan wil je dat zo lang mogelijk laten shinen! Hoe? Door het leer goed te verzorgen en te reinigen. Daarbij helpen wij je graag, met vijf onmisbare onderhoudstips.

 

#1: Behandel jouw lederlook-interieur nooit met olie, vet of wax.

Kunstleer heeft namelijk geen poriën, en kan daardoor vette verzorgingsproducten niet opnemen. Wat je wel gebruikt? Onze interieurreiniger natuurlijk! Een beetje op een vochtige, zachte doek verfrist, voedt en beschermt jouw PU-interieur voor 100%.

#2: Vlekken? Deppen in plaats van wrijven!

Je moeder gilde het vroeger al als je knoeide: ‘Niet wrijven, maar deppen!’ Denk daar aan bij vlekken in je (kunst)leren interieur. Spuit een beetje van onze interieurreinigerop een schone, zachte doek, en deppen maar! Hoe sneller je de vlek behandelt, hoe groter de kans dat deze helemaal verdwijnt.

#3: Haal tijdschriften en kranten weg van je leren stoelen.

Als je tijdschriften en kranten lang laat liggen, kan de inkt vlekken achterlaten op jouw leren stoelen. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Toch vlekken? Spuit een beetje van onze interieurreinigerop een zachte doek en deppen maar!

#4: Pas op met nieuwe jeans op lichte bekleding.

Nieuwe jeans en lichte bekleding is geen goede combinatie. Jeans is geverfd, ende kleurstoffen kunnen een blauwe waas achterlaten op de stoelen in jouw cabine. Zeker bij nieuwe jeans die nat is geworden, bijvoorbeeld na een regenbui, is dat risico groot. Je bent gewaarschuwd!

#5: Wees voorzichtig met scherpe voorwerpen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een kras op jouw leren stoelen ook. Door een pen in je achterzak, een scherp hoekje op je jeans of je riem, of de kat die zich lekker uitrekt en zijn nagels in jouw superzachte leer zet. Zonde! Dus we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: doe voorzichtig!

 

De beste producten om jouw truckinterieur te reinigen koop je op https://buffl.webshopapp.com/en/.Daar vind je ook alle kleuren (kunst)leer waarmee wij jouw interieur kunnen customizen. Bestel verschillende samples en kies jouw ideale look!