Buffl blog

BUFFL Shoot & Drive

Jouw truck in de spotlights!

Natuurlijk ben jij trots op jouw BUFFL-interieur. En dat zijn wij ook. Eigenlijk zonde als het team van BUFFL en jij de enigen zijn die ervan genieten. Daarom bedachten wij de BUFFL shoot & drive. Een fotoshoot van jouw Scania, Volvo, DAF, Mercedes of MAN, mét BUFFL-interieur. Zodat je eindelijk foto’s hebt van jouw liefje, om op je nachtkastje te zetten. En om aan de rest van de wereld te laten zien.

Onze eerste BUFFL shoot & drive vond plaats op 15 mei, en is inmiddels een begrip in de truckwereld. We worden wekelijks gebeld over de volgende editie, dus daarom alle meestgestelde vragen over dit evenement op een rij.

 

Wat is de BUFFL shoot & drive?

Een ochtend die helemaal in het teken staat van jouw truck, en het maken van prachtige foto’s ervan. Een aantal chauffeurs wordt uitgenodigd bij BUFFL in Reek, om hun truck op de foto te laten zetten door een professionele fotograaf. Hij neemt foto’s van de buitenkant en natuurlijk van het interieur, waarbij hij bijzondere details uitlicht. Eerder gemaakte beelden vind je op onze social media, en geloof ons: het resultaat is indrukwekkend!

 

Hoe kan ik mezelf opgeven?

Door een e-mail te sturen naar info@buffl.nl met als onderwerp ‘BUFFL shoot & drive’ en in het bericht zelf je naam en type truck. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus zorg dat je je snel opgeeft. Als je uitgenodigd wordt, ontvang je van ons nog een bericht met het exacte tijdstip waarop je aan de beurt bent.

 

Wat zijn de kosten?

Helemaal niks. Sterker nog: je krijgt van ons een lekkere bak koffie op de dag zelf én natuurlijk prachtig beeldmateriaal na afloop. Gewoon, omdat we blij zijn met jou als BUFFL-rijder. Als je meedoet met de shoot & drive stem je er wel automatisch mee in dat wij de foto’s van jouw truck mogen gebruiken als promotiemateriaal, bijvoorbeeld op social media.

 

Hoe snel ontvang ik de foto’s?

Onze fotograaf is razendsnel. Dus ga uit van maximaal drie weken, maar waarschijnlijk sneller. Aardig doen tegen de fotograaf op de dag zelf helpt enorm!

Zo. Nu weet je alles over onze BUFFL shoot & drive. Wij kunnen niet wachten op jouw aanmelding!