Buffl blog

Hoe wij werken

Hoe wij werken bij BUFFL

Oké. De naam BUFFL ken je al. En je weet ook dat wij jouw truckinterieur kunnen customizen. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Welke stappen zet jij, en wat doen wij? Spoiler alert: we maken het jou wel heel erg makkelijk! Check hieronder onze werkwijze. Dan houden wij vast een plekje voor jouw truck vrij in onze agenda.

1. We plannen een afspraak

Jij komt naar Ravenstein, zodat je de werkplaats kunt zien en kennis kunt maken met de BUFFL-crew. Onder het genot van een bak goede koffie bespreken we jouw wensen. Wat zoek je precies? Wat vind je mooi en wat past binnen je budget? Eén ding is zeker: er zijn mogelijkheden genoeg!

Daarnaast hebben we sinds kort een nieuwe gadget om je interieur en je exterieur direct uit te schetsen. Net zo realistisch als een foto, super gedetailleerd. Met één druk op de knop zie je jouw eigen truck en zie zelfs je logo’s, lampen, spuitwerk of een compleet nieuw interieur terug.

2. Je ontvangt een voorstel

Jouw wensen verwerken wij in een voorstel. Daarin zie je alle onderdelen die we gaan aanpakken opgesomd, inclusief de prijs. Binnen enkele dagen weet je dus precies waar je aan toe bent.

3. We plannen jouw auto in

Zodra jij akkoord geeft op het voorstel, nemen wij contact met je op. Samen stemmen we de verdere planning af. Omdat ons team bestaat uit buffels die weten van aanpakken, kunnen we vaak op korte termijn starten met het customizen van jouw truck.

4. Je brengt je truck naar BUFFL

En dan het échte werk. Jij brengt je truck naar de werkhal van BUFFL en wij gaan aan de slag. Spannend! Maar nee, we sturen je tussentijds geen foto’s. Ook niet als je ons daar op je knieen om smeekt.

5. Het ultieme geluksgevoel

Het moment is daar. De onthulling. Jij ziet jouw customized droomtruck voor het eerst. We kunnen ons voorstellen dat je even een traantje laat. Die trotse glimlach als je van ons terrein wegrijdt, verdwijnt voorlopig in ieder geval niet meer van je gezicht.