Fotoboek

Scania S500 | Wim Driessen

Wim Driessen Scania s500 pluche

Ook deze Scania S500 Van Wim Driessen kreeg een BUFFL makeover

Dat Wim een vaste klant is van BUFFL kun je inmiddels wel stellen. In dit fotoboek vind je ook de tweede Scania S500 die we voor Wim Driessen hebben mogen stijlen.

Deze cabine is uitgerust met enkele delen van Deense pluche. Zo is de achterkast gedeeltelijk bekleed met leder en gedeeltelijk met grijze Deense pluche. In de kastdeuren vind je verticaal gestikte lijnen met rode verlichting. Ook de zijhemels zijn bekleed met deze Deense pluche en zijn voorzien van rode verlichting. De hemel is volledig geknoopt en heeft zowel witte spots als rode ledpunten die in een diamantvorm geplaatst zijn. Verder vind je in de achterwand nog het custom made Scania Vabis x Wim Driessen logo. Deze is geplaatst op een vlak bekleedde achterwand met daarbij nog enkele grijze Deense pluche om het geheel af te maken. Ook een onderplaat voor de voor- en achterkast mag natuurlijk niet ontbreken, net zoals de geknoopte deurpanelen. Zelfs in de complete gordijnset en de verlichte stoelhoeken zijn de details van deze truck meegenomen. Aan de zijgordijnen is een grote bies genaaid van Deens Pluche en in de onderste rand van de stoelframes komt dit ook naar voren. Zeker een mooi detail op deze nieuw gelegde vloer.

Bekijk hieronder alle foto’s van het interieur van deze Scania S500.

 

 

deurpaneel-met-zwart-geknoopt-leer-in-rode-scania
geknoopt-plafond-scania-met-verlichting
scania-cabine-met-buffl-interieur-2
scania-logo-in-achterwand-vrachtwagen
scania-truck-rood-wim-driessen
stoelframe-met-rode-verlichting-in-vrachtwagen
stuur-van-scania-s500
deurpaneel-met-zwart-geknoopt-leer-in-rode-scania
geknoopt-plafond-scania-met-verlichting
scania-cabine-met-buffl-interieur-2
scania-logo-in-achterwand-vrachtwagen
scania-truck-rood-wim-driessen
stoelframe-met-rode-verlichting-in-vrachtwagen
stuur-van-scania-s500
Uit volledig schermNaar volledig scherm
previous arrow
next arrow
Shadow
Scania trucks, de onbetwiste heersers van de snelweg! Met hun krachtige Zweedse vakmanschap bieden deze trucks niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook een onmiskenbare stijl. De iconische ‘V8-brul’ en het tijdloze ontwerp maken elke rit een avontuur. Betrouwbaarheid en robuustheid staan centraal in het DNA van Scania. Of je nu lange snelwegen doorkruist of ruige terreinen trotseert, deze trucks zijn meer dan alleen voertuigen; het zijn rijdende legendes die de weg domineren!

Wil jij dit ook?!

Vind je deze truck vet en wil je weten wat er voor jou mogelijk is?

Waar wacht je nog op!