Truckstyling

Een uniek interieur en exterieur voor jouw truck

Customize jouw truck

Bij BUFFL maken we van jouw truck een kunstwerk op wielen. Van binnenkant tot buitenkant, waarbij elk detail telt. Kies jouw materialen en kleuren voor de bekleding van hemel, zijhemels, achter- en zijwanden of je bed. Afgewerkt met knopen, logo’s en stiksels en aangevuld met sfeervolle LED-verlichting. Vloermatten, motortunnels, kasten: alles wordt op maat gemaakt. Want jij verdient alleen het beste. Jouw truck, jouw thuis.

Truckinterieur

Jij brengt jouw Scania, MAN, Volvo, Mercedes, DAF of Iveco. Wij maken er een BUFFL van. Van binnen én van buiten. Jouw wensen vertalen we naar een digitaal ontwerp. Zitten we op één lijn? Dan starten we op korte termijn met het customizen van jouw truck. En ben je vaak binnen maximaal 2 weken weer onderweg, in een uniek exemplaar.

Truckopbouw

Jouw truck mag gezien worden. Met een unieke uitstraling van buiten, nét even anders dan de rest. Wij zorgen voor opvallende verlichting, een stoere grill, uniek stickerwerk en op maat gemaakte details. Precies zoals jij in je hoofd hebt, maar dan nóg mooier. Ben je klaar voor de jaloerse blikken onderweg?

Over BUFFL

Unieke en complete auto’s leveren! Vanuit die gedachte is in 2019 BUFFL Customizers ontstaan. Opgericht als kleine zusje van VAEX The Truck Traders, inmiddels uitgegroeid tot vooraanstaand merk in truckstyling. Elk jaar rijden er zo’n 250 Klanten bij ons weg met een nieuw interieur of exterieur. En we zijn nog lang niet uitgebouwd. Onze missie? Ooit rijden we allemaal een BUFFL!

Meer weten over BUFFL?

Stel je vraag.

BUFFL Customizer logo contactformulier

Meteen een offerte?

BUFFL offerte aanvragen
Whatsapp BUFFL Customizers

Check onze socials

TikTok logo
MAN logo grayscale
Mercedes logo grayscale
Volvo logo grayscale
Scania logo grayscale